Voetbalvereniging Achilles Veen

Voetbalvereniging Achilles Veen is een Voetbalclub gelegen aan Groeneweg 4 in Veen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Achilles Veen in Veen

Voetbalvereniging Achilles Veen is een Voetbalclub gelegen in Veen op Groeneweg 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Veen? Dan ben je bij Voetbalvereniging Achilles Veen op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Achilles Veen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Achilles Veen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Veen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Achilles Veen om lid te worden. 

Voetbalvereniging Achilles Veen in Veen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Groeneweg 4 in Veen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Achilles Veen. Je kan Voetbalvereniging Achilles Veen telefonisch bereiken op: 31 416 691 794 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.achillesveen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Achilles Veen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Achilles Veen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Achilles Veen

Bezoekers bekeken ook