Voetbalvereniging Advendo '57

Voetbalvereniging Advendo '57 is een Voetbalclub gelegen aan Schras 65 in Ederveen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Advendo '57 in Ederveen

Voetbalvereniging Advendo '57 is een Voetbalclub gelegen in Ederveen op Schras 65.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ederveen? Dan ben je bij Voetbalvereniging Advendo '57 op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Advendo '57 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Advendo '57 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ederveen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Advendo '57 om lid te worden. 

Voetbalvereniging Advendo '57 in Ederveen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Schras 65 in Ederveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ederveen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Advendo '57. Je kan Voetbalvereniging Advendo '57 telefonisch bereiken op: 31 318 571 463 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.advendo57.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Advendo '57? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Advendo '57 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Advendo ’57

Bezoekers bekeken ook