Voetbalvereniging VV Dongen

Voetbalvereniging VV Dongen is een Voetbalclub gelegen aan Procureurweg 2 in Dongen.

Meer informatie over Voetbalvereniging VV Dongen in Dongen

Voetbalvereniging VV Dongen is een Voetbalclub gelegen in Dongen op Procureurweg 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Dongen? Dan ben je bij Voetbalvereniging VV Dongen op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging VV Dongen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging VV Dongen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Dongen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging VV Dongen om lid te worden. 

Voetbalvereniging VV Dongen in Dongen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Procureurweg 2 in Dongen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dongen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging VV Dongen. Je kan Voetbalvereniging VV Dongen telefonisch bereiken op: 31 162 316 622 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvdongen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging VV Dongen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging VV Dongen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging VV Dongen

Bezoekers bekeken ook