ZAALVOETBAL VERENIGING ERP

ZAALVOETBAL VERENIGING ERP is een Club voor Australisch football gelegen aan Kerkstraat 20 in Erp.

Meer informatie over ZAALVOETBAL VERENIGING ERP in Erp

ZAALVOETBAL VERENIGING ERP is een Club voor Australisch football gelegen in Erp op Kerkstraat 20.

Ben jij opzoek naar een Club voor Australisch football in de buurt van Erp? Dan ben je bij ZAALVOETBAL VERENIGING ERP op de juiste plek. Bij ZAALVOETBAL VERENIGING ERP hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij ZAALVOETBAL VERENIGING ERP kun je in een leuk voetbalteam spelen in Erp. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij ZAALVOETBAL VERENIGING ERP om lid te worden. 

ZAALVOETBAL VERENIGING ERP in Erp is de plek om te voetballen. Deze Club voor Australisch football is gelegen aan Kerkstraat 20 in Erp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Erp of niet, iedereen is welkom bij ZAALVOETBAL VERENIGING ERP. Je kan ZAALVOETBAL VERENIGING ERP telefonisch bereiken op: 31 6 10094985 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://zve-erp.nl/

Hoe kom je bij ZAALVOETBAL VERENIGING ERP? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZAALVOETBAL VERENIGING ERP het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. ZAALVOETBAL VERENIGING ERP

Bezoekers bekeken ook