VOETBALVERENIGING SJZ

VOETBALVERENIGING SJZ is een Voetbalclub gelegen aan Nieuwe Weg 6 in Zoeterwoude.

Meer informatie over VOETBALVERENIGING SJZ in Zoeterwoude

VOETBALVERENIGING SJZ is een Voetbalclub gelegen in Zoeterwoude op Nieuwe Weg 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Zoeterwoude? Dan ben je bij VOETBALVERENIGING SJZ op de juiste plek. Bij VOETBALVERENIGING SJZ hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij VOETBALVERENIGING SJZ kun je in een leuk voetbalteam spelen in Zoeterwoude. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij VOETBALVERENIGING SJZ om lid te worden. 

VOETBALVERENIGING SJZ in Zoeterwoude is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Nieuwe Weg 6 in Zoeterwoude. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zoeterwoude of niet, iedereen is welkom bij VOETBALVERENIGING SJZ. Je kan VOETBALVERENIGING SJZ telefonisch bereiken op: 31 71 580 9073 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvsjz.nl/

Hoe kom je bij VOETBALVERENIGING SJZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VOETBALVERENIGING SJZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. VOETBALVERENIGING SJZ

Bezoekers bekeken ook