Voetbalvereniging Dronrijp

Voetbalvereniging Dronrijp is een Voetbalclub gelegen aan Rypsterdyk 23 in Menaam.

Meer informatie over Voetbalvereniging Dronrijp in Menaam

Voetbalvereniging Dronrijp is een Voetbalclub gelegen in Menaam op Rypsterdyk 23.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Menaam? Dan ben je bij Voetbalvereniging Dronrijp op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Dronrijp hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Dronrijp kun je in een leuk voetbalteam spelen in Menaam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Dronrijp om lid te worden. 

Voetbalvereniging Dronrijp in Menaam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Rypsterdyk 23 in Menaam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Menaam of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Dronrijp. Je kan Voetbalvereniging Dronrijp telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvdronrijp.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Dronrijp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Dronrijp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Dronrijp

Bezoekers bekeken ook