Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C.

Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C. is een Voetbalclub gelegen aan Parkeerplaats, Demstraat 13 in Hoensbroek.

Meer informatie over Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C. in Hoensbroek

Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C. is een Voetbalclub gelegen in Hoensbroek op Parkeerplaats, Demstraat 13.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hoensbroek? Dan ben je bij Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C. op de juiste plek. Bij Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hoensbroek. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C. om lid te worden. 

Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C. in Hoensbroek is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Parkeerplaats, Demstraat 13 in Hoensbroek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoensbroek of niet, iedereen is welkom bij Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C.. Je kan Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C. telefonisch bereiken op: 31 45 521 6244 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://ehc-hoensbroek.nl/

Hoe kom je bij Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Emma-Hoensbroek-Combinatie E.H. C.

Bezoekers bekeken ook