Voetbalvereniging D.E.O.

Voetbalvereniging D.E.O. is een Voetbalclub gelegen aan Platvoetsdijk 8 in Borculo.

Meer informatie over Voetbalvereniging D.E.O. in Borculo

Voetbalvereniging D.E.O. is een Voetbalclub gelegen in Borculo op Platvoetsdijk 8.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Borculo? Dan ben je bij Voetbalvereniging D.E.O. op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging D.E.O. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging D.E.O. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Borculo. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging D.E.O. om lid te worden. 

Voetbalvereniging D.E.O. in Borculo is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Platvoetsdijk 8 in Borculo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Borculo of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging D.E.O.. Je kan Voetbalvereniging D.E.O. telefonisch bereiken op: 31 545 274 280 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvdeo.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging D.E.O.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging D.E.O. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging D.E.O.

Bezoekers bekeken ook