R.K. Sportclub Mariaheide

R.K. Sportclub Mariaheide is een Voetbalclub gelegen aan Meester Schendelerstraat 12 in Veghel.

Meer informatie over R.K. Sportclub Mariaheide in Veghel

R.K. Sportclub Mariaheide is een Voetbalclub gelegen in Veghel op Meester Schendelerstraat 12.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Veghel? Dan ben je bij R.K. Sportclub Mariaheide op de juiste plek. Bij R.K. Sportclub Mariaheide hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K. Sportclub Mariaheide kun je in een leuk voetbalteam spelen in Veghel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K. Sportclub Mariaheide om lid te worden. 

R.K. Sportclub Mariaheide in Veghel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Meester Schendelerstraat 12 in Veghel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veghel of niet, iedereen is welkom bij R.K. Sportclub Mariaheide. Je kan R.K. Sportclub Mariaheide telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij R.K. Sportclub Mariaheide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Sportclub Mariaheide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K. Sportclub Mariaheide

Bezoekers bekeken ook