Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD)

Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD) is een Voetbalclub gelegen aan Heulweg 32A in Wateringen.

Meer informatie over Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD) in Wateringen

Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD) is een Voetbalclub gelegen in Wateringen op Heulweg 32A.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wateringen? Dan ben je bij Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD) op de juiste plek. Bij Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wateringen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD) om lid te worden. 

Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD) in Wateringen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Heulweg 32A in Wateringen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wateringen of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD). Je kan Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD) telefonisch bereiken op: 31 174 292 191 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sv-kmd.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Klein Maar Dapper (KMD)

Bezoekers bekeken ook