Voetbalvereniging Nieuweschoot

Voetbalvereniging Nieuweschoot is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark De Greiden, Ds Kingweg 3 in Heerenveen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Nieuweschoot in Heerenveen

Voetbalvereniging Nieuweschoot is een Voetbalclub gelegen in Heerenveen op Sportpark De Greiden, Ds Kingweg 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Heerenveen? Dan ben je bij Voetbalvereniging Nieuweschoot op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Nieuweschoot hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Nieuweschoot kun je in een leuk voetbalteam spelen in Heerenveen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Nieuweschoot om lid te worden. 

Voetbalvereniging Nieuweschoot in Heerenveen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark De Greiden, Ds Kingweg 3 in Heerenveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerenveen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Nieuweschoot. Je kan Voetbalvereniging Nieuweschoot telefonisch bereiken op: 31 513 626 333 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvnieuweschoot.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Nieuweschoot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Nieuweschoot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Nieuweschoot

Bezoekers bekeken ook