Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk

Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk is een Voetbalclub gelegen aan Staartweg 32 in Urk.

Meer informatie over Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk in Urk

Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk is een Voetbalclub gelegen in Urk op Staartweg 32.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Urk? Dan ben je bij Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk op de juiste plek. Bij Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Urk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk om lid te worden. 

Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk in Urk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Staartweg 32 in Urk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Urk of niet, iedereen is welkom bij Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk. Je kan Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk telefonisch bereiken op: 31 6 45685148 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.zvvurk.nl/

Hoe kom je bij Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Zaal en Recreatievoetbalvereniging Urk

Bezoekers bekeken ook