Sportvereniging D.T.S.

Sportvereniging D.T.S. is een Voetbalclub gelegen aan Oeverzegge 1 in Oudkarspel.

Meer informatie over Sportvereniging D.T.S. in Oudkarspel

Sportvereniging D.T.S. is een Voetbalclub gelegen in Oudkarspel op Oeverzegge 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oudkarspel? Dan ben je bij Sportvereniging D.T.S. op de juiste plek. Bij Sportvereniging D.T.S. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging D.T.S. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oudkarspel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging D.T.S. om lid te worden. 

Sportvereniging D.T.S. in Oudkarspel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Oeverzegge 1 in Oudkarspel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oudkarspel of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging D.T.S.. Je kan Sportvereniging D.T.S. telefonisch bereiken op: 31 226 312 280 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svdts.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging D.T.S.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging D.T.S. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging D.T.S.

Bezoekers bekeken ook