Voetbalvereniging SVS

Voetbalvereniging SVS is een Voetbalclub gelegen aan Capelseweg 31 in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Voetbalvereniging SVS in Capelle aan den IJssel

Voetbalvereniging SVS is een Voetbalclub gelegen in Capelle aan den IJssel op Capelseweg 31.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij Voetbalvereniging SVS op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging SVS hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging SVS kun je in een leuk voetbalteam spelen in Capelle aan den IJssel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging SVS om lid te worden. 

Voetbalvereniging SVS in Capelle aan den IJssel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Capelseweg 31 in Capelle aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Capelle aan den IJssel of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging SVS. Je kan Voetbalvereniging SVS telefonisch bereiken op: 31 10 451 1125 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svsvoetbal.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging SVS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging SVS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging SVS

Bezoekers bekeken ook