Sportvereniging Someren-Eind

Sportvereniging Someren-Eind is een Voetbalclub gelegen aan Bennenbroekstraat 65 in Someren.

Meer informatie over Sportvereniging Someren-Eind in Someren

Sportvereniging Someren-Eind is een Voetbalclub gelegen in Someren op Bennenbroekstraat 65.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Someren? Dan ben je bij Sportvereniging Someren-Eind op de juiste plek. Bij Sportvereniging Someren-Eind hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Someren-Eind kun je in een leuk voetbalteam spelen in Someren. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Someren-Eind om lid te worden. 

Sportvereniging Someren-Eind in Someren is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Bennenbroekstraat 65 in Someren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Someren of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Someren-Eind. Je kan Sportvereniging Someren-Eind telefonisch bereiken op: 31 493 491 986 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.sse-voetbal.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Someren-Eind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Someren-Eind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Someren-Eind

Bezoekers bekeken ook