Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom

Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom is een Voetbalclub gelegen aan Pastoor van Tielstraat 10 in Leuth.

Meer informatie over Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom in Leuth

Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom is een Voetbalclub gelegen in Leuth op Pastoor van Tielstraat 10.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Leuth? Dan ben je bij Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom kun je in een leuk voetbalteam spelen in Leuth. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom om lid te worden. 

Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom in Leuth is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Pastoor van Tielstraat 10 in Leuth. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leuth of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom. Je kan Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom telefonisch bereiken op: 31 24 663 1217 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Leuth-Kekerdom

Bezoekers bekeken ook