Voetbalvereniging De Meern

Voetbalvereniging De Meern is een Voetbalclub gelegen aan Loenenseboslaan 2 in Utrecht.

Meer informatie over Voetbalvereniging De Meern in Utrecht

Voetbalvereniging De Meern is een Voetbalclub gelegen in Utrecht op Loenenseboslaan 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Voetbalvereniging De Meern op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging De Meern hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging De Meern kun je in een leuk voetbalteam spelen in Utrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging De Meern om lid te worden. 

Voetbalvereniging De Meern in Utrecht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Loenenseboslaan 2 in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging De Meern. Je kan Voetbalvereniging De Meern telefonisch bereiken op: 31 30 666 1923 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvdemeern.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging De Meern? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging De Meern het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging De Meern

Bezoekers bekeken ook