Voetbal Vereniging Veenendaal

Voetbal Vereniging Veenendaal is een Voetbalclub gelegen aan Groeneveldselaan 15 in Veenendaal.

Meer informatie over Voetbal Vereniging Veenendaal in Veenendaal

Voetbal Vereniging Veenendaal is een Voetbalclub gelegen in Veenendaal op Groeneveldselaan 15.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Veenendaal? Dan ben je bij Voetbal Vereniging Veenendaal op de juiste plek. Bij Voetbal Vereniging Veenendaal hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Vereniging Veenendaal kun je in een leuk voetbalteam spelen in Veenendaal. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Vereniging Veenendaal om lid te worden. 

Voetbal Vereniging Veenendaal in Veenendaal is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Groeneveldselaan 15 in Veenendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veenendaal of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Vereniging Veenendaal. Je kan Voetbal Vereniging Veenendaal telefonisch bereiken op: 31 318 510 985 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvveenendaal.nl/

Hoe kom je bij Voetbal Vereniging Veenendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Vereniging Veenendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Vereniging Veenendaal

Bezoekers bekeken ook