N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven)

N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven) is een Voetbalclub gelegen aan Wilhelminastraat 1 in Numansdorp.

Meer informatie over N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven) in Numansdorp

N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven) is een Voetbalclub gelegen in Numansdorp op Wilhelminastraat 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Numansdorp? Dan ben je bij N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven) op de juiste plek. Bij N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Numansdorp. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven) om lid te worden. 

N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven) in Numansdorp is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Wilhelminastraat 1 in Numansdorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Numansdorp of niet, iedereen is welkom bij N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven). Je kan N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven) telefonisch bereiken op: 31 186 651 972 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvnsvv.nl/

Hoe kom je bij N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. N.S.V.V. Numansdorpse Sport Vereniging VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven)

Bezoekers bekeken ook