Sportvereniging Froubuurt

Sportvereniging Froubuurt is een Sportclub gelegen aan Waling Dijkstrastraat 19 in Vrouwenparochie.

Meer informatie over Sportvereniging Froubuurt in Vrouwenparochie

Sportvereniging Froubuurt is een Sportclub gelegen in Vrouwenparochie op Waling Dijkstrastraat 19.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Vrouwenparochie? Dan ben je bij Sportvereniging Froubuurt op de juiste plek. Bij Sportvereniging Froubuurt hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Froubuurt kun je in een leuk voetbalteam spelen in Vrouwenparochie. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Froubuurt om lid te worden. 

Sportvereniging Froubuurt in Vrouwenparochie is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Waling Dijkstrastraat 19 in Vrouwenparochie. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vrouwenparochie of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Froubuurt. Je kan Sportvereniging Froubuurt telefonisch bereiken op: 31 518 402 291 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvcvo.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Froubuurt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Froubuurt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Froubuurt

Bezoekers bekeken ook