Voetbal Talenten School Friesland

Voetbal Talenten School Friesland is een Voetbaltraining gelegen aan Leeuwarderweg 52 in Sneek.

Meer informatie over Voetbal Talenten School Friesland in Sneek

Voetbal Talenten School Friesland is een Voetbaltraining gelegen in Sneek op Leeuwarderweg 52.

Ben jij opzoek naar een Voetbaltraining in de buurt van Sneek? Dan ben je bij Voetbal Talenten School Friesland op de juiste plek. Bij Voetbal Talenten School Friesland hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Talenten School Friesland kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sneek. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Talenten School Friesland om lid te worden. 

Voetbal Talenten School Friesland in Sneek is de plek om te voetballen. Deze Voetbaltraining is gelegen aan Leeuwarderweg 52 in Sneek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sneek of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Talenten School Friesland. Je kan Voetbal Talenten School Friesland telefonisch bereiken op: 31 515 414 383 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.voetbaltalentenschoolfriesland.nl/contact/

Hoe kom je bij Voetbal Talenten School Friesland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Talenten School Friesland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Talenten School Friesland

Bezoekers bekeken ook