Dolderse Sportclub DOSC

Dolderse Sportclub DOSC is een Sportcomplex gelegen aan Willem Arntszlaan 96 in Den Dolder.

Meer informatie over Dolderse Sportclub DOSC in Den Dolder

Dolderse Sportclub DOSC is een Sportcomplex gelegen in Den Dolder op Willem Arntszlaan 96.

Ben jij opzoek naar een Sportcomplex in de buurt van Den Dolder? Dan ben je bij Dolderse Sportclub DOSC op de juiste plek. Bij Dolderse Sportclub DOSC hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Dolderse Sportclub DOSC kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Dolder. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Dolderse Sportclub DOSC om lid te worden. 

Dolderse Sportclub DOSC in Den Dolder is de plek om te voetballen. Deze Sportcomplex is gelegen aan Willem Arntszlaan 96 in Den Dolder. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Dolder of niet, iedereen is welkom bij Dolderse Sportclub DOSC. Je kan Dolderse Sportclub DOSC telefonisch bereiken op: 31 30 225 7835 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dosc.nl/

Hoe kom je bij Dolderse Sportclub DOSC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dolderse Sportclub DOSC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Dolderse Sportclub DOSC

Bezoekers bekeken ook