Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum

Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum is een Voetbalclub gelegen aan It War 14 in Menaam.

Meer informatie over Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum in Menaam

Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum is een Voetbalclub gelegen in Menaam op It War 14.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Menaam? Dan ben je bij Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum op de juiste plek. Bij Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum kun je in een leuk voetbalteam spelen in Menaam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum om lid te worden. 

Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum in Menaam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan It War 14 in Menaam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Menaam of niet, iedereen is welkom bij Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum. Je kan Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sportbelangen "Schatzenburg" Menaldum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Stichting Sportbelangen “Schatzenburg” Menaldum

Bezoekers bekeken ook