Voetbal vereniging Oudesluis

Voetbal vereniging Oudesluis is een Voetbalclub gelegen aan Melchiorstraat, voet 2 in Oudesluis.

Meer informatie over Voetbal vereniging Oudesluis in Oudesluis

Voetbal vereniging Oudesluis is een Voetbalclub gelegen in Oudesluis op Melchiorstraat, voet 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oudesluis? Dan ben je bij Voetbal vereniging Oudesluis op de juiste plek. Bij Voetbal vereniging Oudesluis hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal vereniging Oudesluis kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oudesluis. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal vereniging Oudesluis om lid te worden. 

Voetbal vereniging Oudesluis in Oudesluis is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Melchiorstraat, voet 2 in Oudesluis. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oudesluis of niet, iedereen is welkom bij Voetbal vereniging Oudesluis. Je kan Voetbal vereniging Oudesluis telefonisch bereiken op: 31 224 221 543 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvoudesluis.nl/

Hoe kom je bij Voetbal vereniging Oudesluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal vereniging Oudesluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal vereniging Oudesluis

Bezoekers bekeken ook