Sportvereniging "De Walde"

Sportvereniging "De Walde" is een Sportclub gelegen aan Ige Galamawei 24 in Oudega Gaast Sleat.

Meer informatie over Sportvereniging "De Walde" in Oudega Gaast Sleat

Sportvereniging "De Walde" is een Sportclub gelegen in Oudega Gaast Sleat op Ige Galamawei 24.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Oudega Gaast Sleat? Dan ben je bij Sportvereniging "De Walde" op de juiste plek. Bij Sportvereniging "De Walde" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging "De Walde" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oudega Gaast Sleat. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging "De Walde" om lid te worden. 

Sportvereniging "De Walde" in Oudega Gaast Sleat is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Ige Galamawei 24 in Oudega Gaast Sleat. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oudega Gaast Sleat of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging "De Walde". Je kan Sportvereniging "De Walde" telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Sportvereniging "De Walde"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging "De Walde" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging “De Walde”

Bezoekers bekeken ook