Rooms Katholieke Sportvereniging GDA

Rooms Katholieke Sportvereniging GDA is een Voetbalclub gelegen aan Madesteinweg 10 in Den Haag.

Meer informatie over Rooms Katholieke Sportvereniging GDA in Den Haag

Rooms Katholieke Sportvereniging GDA is een Voetbalclub gelegen in Den Haag op Madesteinweg 10.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Rooms Katholieke Sportvereniging GDA op de juiste plek. Bij Rooms Katholieke Sportvereniging GDA hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Rooms Katholieke Sportvereniging GDA kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Haag. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Rooms Katholieke Sportvereniging GDA om lid te worden. 

Rooms Katholieke Sportvereniging GDA in Den Haag is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Madesteinweg 10 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Rooms Katholieke Sportvereniging GDA. Je kan Rooms Katholieke Sportvereniging GDA telefonisch bereiken op: 31 70 397 8769 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rksvgda.nl/

Hoe kom je bij Rooms Katholieke Sportvereniging GDA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rooms Katholieke Sportvereniging GDA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Rooms Katholieke Sportvereniging GDA

Bezoekers bekeken ook