R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg

R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg is een Sportclub gelegen aan Schepersheuvel 2a in Sint Odiliënberg.

Meer informatie over R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg in Sint Odiliënberg

R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg is een Sportclub gelegen in Sint Odiliënberg op Schepersheuvel 2a.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Sint Odiliënberg? Dan ben je bij R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg op de juiste plek. Bij R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sint Odiliënberg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg om lid te worden. 

R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg in Sint Odiliënberg is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Schepersheuvel 2a in Sint Odiliënberg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint Odiliënberg of niet, iedereen is welkom bij R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg. Je kan R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg telefonisch bereiken op: 31 475 533 556 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K. Voetbalvereniging St.Odilienberg

Bezoekers bekeken ook