Voetbalvereniging De Rijnstreek

Voetbalvereniging De Rijnstreek is een Voetbalclub gelegen aan Weijpoort 24A in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Meer informatie over Voetbalvereniging De Rijnstreek in Nieuwerbrug aan den Rijn

Voetbalvereniging De Rijnstreek is een Voetbalclub gelegen in Nieuwerbrug aan den Rijn op Weijpoort 24A.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Nieuwerbrug aan den Rijn? Dan ben je bij Voetbalvereniging De Rijnstreek op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging De Rijnstreek hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging De Rijnstreek kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nieuwerbrug aan den Rijn. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging De Rijnstreek om lid te worden. 

Voetbalvereniging De Rijnstreek in Nieuwerbrug aan den Rijn is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Weijpoort 24A in Nieuwerbrug aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuwerbrug aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging De Rijnstreek. Je kan Voetbalvereniging De Rijnstreek telefonisch bereiken op: 31 348 688 584 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvderijnstreek.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging De Rijnstreek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging De Rijnstreek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging De Rijnstreek

Bezoekers bekeken ook