Oudenhoornse Voetbalvereniging

Oudenhoornse Voetbalvereniging is een Voetbalclub gelegen aan Eeweg 31 in Oudenhoorn.

Meer informatie over Oudenhoornse Voetbalvereniging in Oudenhoorn

Oudenhoornse Voetbalvereniging is een Voetbalclub gelegen in Oudenhoorn op Eeweg 31.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oudenhoorn? Dan ben je bij Oudenhoornse Voetbalvereniging op de juiste plek. Bij Oudenhoornse Voetbalvereniging hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Oudenhoornse Voetbalvereniging kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oudenhoorn. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Oudenhoornse Voetbalvereniging om lid te worden. 

Oudenhoornse Voetbalvereniging in Oudenhoorn is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Eeweg 31 in Oudenhoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oudenhoorn of niet, iedereen is welkom bij Oudenhoornse Voetbalvereniging. Je kan Oudenhoornse Voetbalvereniging telefonisch bereiken op: 31 181 461 837 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ohvv.nl/

Hoe kom je bij Oudenhoornse Voetbalvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oudenhoornse Voetbalvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Oudenhoornse Voetbalvereniging

Bezoekers bekeken ook