v.v. Flevo Middenmeer

v.v. Flevo Middenmeer is een Voetbalclub gelegen aan Industrieweg 3 in Middenmeer.

Meer informatie over v.v. Flevo Middenmeer in Middenmeer

v.v. Flevo Middenmeer is een Voetbalclub gelegen in Middenmeer op Industrieweg 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Middenmeer? Dan ben je bij v.v. Flevo Middenmeer op de juiste plek. Bij v.v. Flevo Middenmeer hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij v.v. Flevo Middenmeer kun je in een leuk voetbalteam spelen in Middenmeer. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij v.v. Flevo Middenmeer om lid te worden. 

v.v. Flevo Middenmeer in Middenmeer is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Industrieweg 3 in Middenmeer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Middenmeer of niet, iedereen is welkom bij v.v. Flevo Middenmeer. Je kan v.v. Flevo Middenmeer telefonisch bereiken op: 31 227 501 781 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://flevomiddenmeer.nl/

Hoe kom je bij v.v. Flevo Middenmeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je v.v. Flevo Middenmeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. v.v. Flevo Middenmeer

Bezoekers bekeken ook