Sportpark S.V. Austerlitz

Sportpark S.V. Austerlitz is een Vereniging of organisatie gelegen aan Oude Postweg 31 in Austerlitz.

Meer informatie over Sportpark S.V. Austerlitz in Austerlitz

Sportpark S.V. Austerlitz is een Vereniging of organisatie gelegen in Austerlitz op Oude Postweg 31.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Austerlitz? Dan ben je bij Sportpark S.V. Austerlitz op de juiste plek. Bij Sportpark S.V. Austerlitz hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportpark S.V. Austerlitz kun je in een leuk voetbalteam spelen in Austerlitz. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportpark S.V. Austerlitz om lid te worden. 

Sportpark S.V. Austerlitz in Austerlitz is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Oude Postweg 31 in Austerlitz. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Austerlitz of niet, iedereen is welkom bij Sportpark S.V. Austerlitz. Je kan Sportpark S.V. Austerlitz telefonisch bereiken op: 31 343 491 501 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://svausterlitz.webnode.nl/

Hoe kom je bij Sportpark S.V. Austerlitz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark S.V. Austerlitz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportpark S.V. Austerlitz

Bezoekers bekeken ook