Voetbalvereniging Nieuw Woensel

Voetbalvereniging Nieuw Woensel is een Voetbalclub gelegen aan Atletieklaan 1 in Eindhoven.

Meer informatie over Voetbalvereniging Nieuw Woensel in Eindhoven

Voetbalvereniging Nieuw Woensel is een Voetbalclub gelegen in Eindhoven op Atletieklaan 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Voetbalvereniging Nieuw Woensel op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Nieuw Woensel hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Nieuw Woensel kun je in een leuk voetbalteam spelen in Eindhoven. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Nieuw Woensel om lid te worden. 

Voetbalvereniging Nieuw Woensel in Eindhoven is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Atletieklaan 1 in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Nieuw Woensel. Je kan Voetbalvereniging Nieuw Woensel telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.nieuw-woensel.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Nieuw Woensel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Nieuw Woensel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Nieuw Woensel

Bezoekers bekeken ook