Sportvereniging Walcheren

Sportvereniging Walcheren is een Recreatiecentrum gelegen aan Olympiaweg 9 in Vlissingen.

Meer informatie over Sportvereniging Walcheren in Vlissingen

Sportvereniging Walcheren is een Recreatiecentrum gelegen in Vlissingen op Olympiaweg 9.

Ben jij opzoek naar een Recreatiecentrum in de buurt van Vlissingen? Dan ben je bij Sportvereniging Walcheren op de juiste plek. Bij Sportvereniging Walcheren hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Walcheren kun je in een leuk voetbalteam spelen in Vlissingen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Walcheren om lid te worden. 

Sportvereniging Walcheren in Vlissingen is de plek om te voetballen. Deze Recreatiecentrum is gelegen aan Olympiaweg 9 in Vlissingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vlissingen of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Walcheren. Je kan Sportvereniging Walcheren telefonisch bereiken op: 31 118 468 113 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svwalcheren.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Walcheren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Walcheren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Walcheren

Bezoekers bekeken ook