Sportvereniging Urk (SV Urk)

Sportvereniging Urk (SV Urk) is een Voetbalclub gelegen aan Vormtweg 7d in Urk.

Meer informatie over Sportvereniging Urk (SV Urk) in Urk

Sportvereniging Urk (SV Urk) is een Voetbalclub gelegen in Urk op Vormtweg 7d.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Urk? Dan ben je bij Sportvereniging Urk (SV Urk) op de juiste plek. Bij Sportvereniging Urk (SV Urk) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Urk (SV Urk) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Urk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Urk (SV Urk) om lid te worden. 

Sportvereniging Urk (SV Urk) in Urk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Vormtweg 7d in Urk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Urk of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Urk (SV Urk). Je kan Sportvereniging Urk (SV Urk) telefonisch bereiken op: 31 527 690 102 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svurk.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Urk (SV Urk)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Urk (SV Urk) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Urk (SV Urk)

Bezoekers bekeken ook