Voetbalvereniging Lewedorpse Boys

Voetbalvereniging Lewedorpse Boys is een Voetbalclub gelegen aan Korenweg 5a in Lewedorp.

Meer informatie over Voetbalvereniging Lewedorpse Boys in Lewedorp

Voetbalvereniging Lewedorpse Boys is een Voetbalclub gelegen in Lewedorp op Korenweg 5a.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Lewedorp? Dan ben je bij Voetbalvereniging Lewedorpse Boys op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Lewedorpse Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Lewedorpse Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Lewedorp. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Lewedorpse Boys om lid te worden. 

Voetbalvereniging Lewedorpse Boys in Lewedorp is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Korenweg 5a in Lewedorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lewedorp of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Lewedorpse Boys. Je kan Voetbalvereniging Lewedorpse Boys telefonisch bereiken op: 31 113 613 286 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvlebo.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Lewedorpse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Lewedorpse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Lewedorpse Boys

Bezoekers bekeken ook