Voetbalvereniging Ouwe Syl

Voetbalvereniging Ouwe Syl is een Voetbalclub gelegen aan Van Egmondstraat 28 in Oude Bildtzijl.

Meer informatie over Voetbalvereniging Ouwe Syl in Oude Bildtzijl

Voetbalvereniging Ouwe Syl is een Voetbalclub gelegen in Oude Bildtzijl op Van Egmondstraat 28.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oude Bildtzijl? Dan ben je bij Voetbalvereniging Ouwe Syl op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Ouwe Syl hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Ouwe Syl kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oude Bildtzijl. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Ouwe Syl om lid te worden. 

Voetbalvereniging Ouwe Syl in Oude Bildtzijl is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Van Egmondstraat 28 in Oude Bildtzijl. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oude Bildtzijl of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Ouwe Syl. Je kan Voetbalvereniging Ouwe Syl telefonisch bereiken op: 31 518 421 332 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvouwesyl.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Ouwe Syl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Ouwe Syl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Ouwe Syl

Bezoekers bekeken ook