A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie)

A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie) is een Sportclub gelegen aan Plantsoenstraat 24-C in Abbekerk.

Meer informatie over A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie) in Abbekerk

A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie) is een Sportclub gelegen in Abbekerk op Plantsoenstraat 24-C.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Abbekerk? Dan ben je bij A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie) op de juiste plek. Bij A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Abbekerk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie) om lid te worden. 

A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie) in Abbekerk is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Plantsoenstraat 24-C in Abbekerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Abbekerk of niet, iedereen is welkom bij A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie). Je kan A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie) telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vv-alc.nl/

Hoe kom je bij A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. A.L.C. (Abbekerk Lambertschaag Combinatie)

Bezoekers bekeken ook