Velpse Voetbalclub "Olympia"

Velpse Voetbalclub "Olympia" is een Voetbalclub gelegen aan De Pinkenberg 6 in Rozendaal.

Meer informatie over Velpse Voetbalclub "Olympia" in Rozendaal

Velpse Voetbalclub "Olympia" is een Voetbalclub gelegen in Rozendaal op De Pinkenberg 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rozendaal? Dan ben je bij Velpse Voetbalclub "Olympia" op de juiste plek. Bij Velpse Voetbalclub "Olympia" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Velpse Voetbalclub "Olympia" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rozendaal. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Velpse Voetbalclub "Olympia" om lid te worden. 

Velpse Voetbalclub "Olympia" in Rozendaal is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Pinkenberg 6 in Rozendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rozendaal of niet, iedereen is welkom bij Velpse Voetbalclub "Olympia". Je kan Velpse Voetbalclub "Olympia" telefonisch bereiken op: 31 26 364 7289 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvo.nu/

Hoe kom je bij Velpse Voetbalclub "Olympia"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Velpse Voetbalclub "Olympia" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Velpse Voetbalclub “Olympia”

Bezoekers bekeken ook