Goudse Sportvereniging GSV Bar

Goudse Sportvereniging GSV Bar is een Voetbalclub gelegen aan Sportlaan 85 in Gouda.

Meer informatie over Goudse Sportvereniging GSV Bar in Gouda

Goudse Sportvereniging GSV Bar is een Voetbalclub gelegen in Gouda op Sportlaan 85.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Gouda? Dan ben je bij Goudse Sportvereniging GSV Bar op de juiste plek. Bij Goudse Sportvereniging GSV Bar hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Goudse Sportvereniging GSV Bar kun je in een leuk voetbalteam spelen in Gouda. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Goudse Sportvereniging GSV Bar om lid te worden. 

Goudse Sportvereniging GSV Bar in Gouda is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportlaan 85 in Gouda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gouda of niet, iedereen is welkom bij Goudse Sportvereniging GSV Bar. Je kan Goudse Sportvereniging GSV Bar telefonisch bereiken op: 31 182 516 526 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Goudse Sportvereniging GSV Bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goudse Sportvereniging GSV Bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Goudse Sportvereniging GSV Bar

Bezoekers bekeken ook