v.v. Nieuwerkerk

v.v. Nieuwerkerk is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark Dorrestein 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Meer informatie over v.v. Nieuwerkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel

v.v. Nieuwerkerk is een Voetbalclub gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel op Sportpark Dorrestein 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan ben je bij v.v. Nieuwerkerk op de juiste plek. Bij v.v. Nieuwerkerk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij v.v. Nieuwerkerk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij v.v. Nieuwerkerk om lid te worden. 

v.v. Nieuwerkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark Dorrestein 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuwerkerk aan den IJssel of niet, iedereen is welkom bij v.v. Nieuwerkerk. Je kan v.v. Nieuwerkerk telefonisch bereiken op: 31 180 313 812 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvnieuwerkerk.nl/

Hoe kom je bij v.v. Nieuwerkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je v.v. Nieuwerkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. v.v. Nieuwerkerk

Bezoekers bekeken ook