Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal

Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal is een Voetbalclub gelegen aan Rietlanden 3 in Ooij.

Meer informatie over Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal in Ooij

Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal is een Voetbalclub gelegen in Ooij op Rietlanden 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ooij? Dan ben je bij Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal op de juiste plek. Bij Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ooij. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal om lid te worden. 

Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal in Ooij is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Rietlanden 3 in Ooij. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ooij of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal. Je kan Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal telefonisch bereiken op: 31 24 663 1564 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svovoetbal.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Ooij Afdeling Voetbal

Bezoekers bekeken ook