Verenigde Sportclub Oosterwolde

Verenigde Sportclub Oosterwolde is een Voetbalclub gelegen aan Zwarteweg 15bg in Oosterwolde.

Meer informatie over Verenigde Sportclub Oosterwolde in Oosterwolde

Verenigde Sportclub Oosterwolde is een Voetbalclub gelegen in Oosterwolde op Zwarteweg 15bg.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oosterwolde? Dan ben je bij Verenigde Sportclub Oosterwolde op de juiste plek. Bij Verenigde Sportclub Oosterwolde hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Verenigde Sportclub Oosterwolde kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oosterwolde. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Verenigde Sportclub Oosterwolde om lid te worden. 

Verenigde Sportclub Oosterwolde in Oosterwolde is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Zwarteweg 15bg in Oosterwolde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oosterwolde of niet, iedereen is welkom bij Verenigde Sportclub Oosterwolde. Je kan Verenigde Sportclub Oosterwolde telefonisch bereiken op: 31 525 621 469 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Verenigde Sportclub Oosterwolde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verenigde Sportclub Oosterwolde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Verenigde Sportclub Oosterwolde

Bezoekers bekeken ook