Voetbalvereniging Eemboys

Voetbalvereniging Eemboys is een Voetbalclub gelegen aan De Geerenweg 6-D in Baarn.

Meer informatie over Voetbalvereniging Eemboys in Baarn

Voetbalvereniging Eemboys is een Voetbalclub gelegen in Baarn op De Geerenweg 6-D.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Baarn? Dan ben je bij Voetbalvereniging Eemboys op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Eemboys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Eemboys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Baarn. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Eemboys om lid te worden. 

Voetbalvereniging Eemboys in Baarn is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Geerenweg 6-D in Baarn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Baarn of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Eemboys. Je kan Voetbalvereniging Eemboys telefonisch bereiken op: 31 35 542 2590 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.eemboys.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Eemboys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Eemboys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Eemboys

Bezoekers bekeken ook