Voetbalvereniging S.V.M.

Voetbalvereniging S.V.M. is een Sportclub gelegen aan Burgemeester Smeetsstraat 1 in Munstergeleen.

Meer informatie over Voetbalvereniging S.V.M. in Munstergeleen

Voetbalvereniging S.V.M. is een Sportclub gelegen in Munstergeleen op Burgemeester Smeetsstraat 1.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Munstergeleen? Dan ben je bij Voetbalvereniging S.V.M. op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging S.V.M. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging S.V.M. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Munstergeleen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging S.V.M. om lid te worden. 

Voetbalvereniging S.V.M. in Munstergeleen is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Burgemeester Smeetsstraat 1 in Munstergeleen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Munstergeleen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging S.V.M.. Je kan Voetbalvereniging S.V.M. telefonisch bereiken op: 31 46 451 8473 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvsvm.com/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging S.V.M.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging S.V.M. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging S.V.M.

Bezoekers bekeken ook