Voetbalvereniging Hees

Voetbalvereniging Hees is een Voetbalclub gelegen aan Verlengde Oude Utrechtseweg 2a in Soest.

Meer informatie over Voetbalvereniging Hees in Soest

Voetbalvereniging Hees is een Voetbalclub gelegen in Soest op Verlengde Oude Utrechtseweg 2a.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Soest? Dan ben je bij Voetbalvereniging Hees op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Hees hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Hees kun je in een leuk voetbalteam spelen in Soest. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Hees om lid te worden. 

Voetbalvereniging Hees in Soest is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Verlengde Oude Utrechtseweg 2a in Soest. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Soest of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Hees. Je kan Voetbalvereniging Hees telefonisch bereiken op: 31 35 601 2272 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vv-hees.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Hees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Hees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Hees

Bezoekers bekeken ook