Voetbalvereniging E.M.M.

Voetbalvereniging E.M.M. is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark "De Haar", Bredeweg 12 in Randwijk.

Meer informatie over Voetbalvereniging E.M.M. in Randwijk

Voetbalvereniging E.M.M. is een Voetbalclub gelegen in Randwijk op Sportpark "De Haar", Bredeweg 12.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Randwijk? Dan ben je bij Voetbalvereniging E.M.M. op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging E.M.M. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging E.M.M. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Randwijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging E.M.M. om lid te worden. 

Voetbalvereniging E.M.M. in Randwijk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark "De Haar", Bredeweg 12 in Randwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Randwijk of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging E.M.M.. Je kan Voetbalvereniging E.M.M. telefonisch bereiken op: 31 488 552 634 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.emm-randwijk.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging E.M.M.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging E.M.M. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging E.M.M.

Bezoekers bekeken ook