Voetbalvereniging CJVV

Voetbalvereniging CJVV is een Voetbalclub gelegen aan Gasthuislaan 70 in Amersfoort.

Meer informatie over Voetbalvereniging CJVV in Amersfoort

Voetbalvereniging CJVV is een Voetbalclub gelegen in Amersfoort op Gasthuislaan 70.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Amersfoort? Dan ben je bij Voetbalvereniging CJVV op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging CJVV hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging CJVV kun je in een leuk voetbalteam spelen in Amersfoort. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging CJVV om lid te worden. 

Voetbalvereniging CJVV in Amersfoort is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Gasthuislaan 70 in Amersfoort. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amersfoort of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging CJVV. Je kan Voetbalvereniging CJVV telefonisch bereiken op: 31 33 461 1820 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.cjvv.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging CJVV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging CJVV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging CJVV

Bezoekers bekeken ook