Voetbalvereniging Wernhout

Voetbalvereniging Wernhout is een Voetbalclub gelegen aan Diepstraat 41 in Wernhout.

Meer informatie over Voetbalvereniging Wernhout in Wernhout

Voetbalvereniging Wernhout is een Voetbalclub gelegen in Wernhout op Diepstraat 41.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wernhout? Dan ben je bij Voetbalvereniging Wernhout op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Wernhout hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Wernhout kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wernhout. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Wernhout om lid te worden. 

Voetbalvereniging Wernhout in Wernhout is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Diepstraat 41 in Wernhout. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wernhout of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Wernhout. Je kan Voetbalvereniging Wernhout telefonisch bereiken op: 31 76 597 3253 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvwernhout.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Wernhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Wernhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Wernhout

Bezoekers bekeken ook