Christelijke Sportvereniging "Jong Holland"

Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" is een Voetbalclub gelegen aan Koning Willem-Alexanderlaan 5 in Alkmaar.

Meer informatie over Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" in Alkmaar

Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" is een Voetbalclub gelegen in Alkmaar op Koning Willem-Alexanderlaan 5.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" op de juiste plek. Bij Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Alkmaar. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" om lid te worden. 

Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" in Alkmaar is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Koning Willem-Alexanderlaan 5 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij Christelijke Sportvereniging "Jong Holland". Je kan Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" telefonisch bereiken op: 31 72 511 1449 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.csvjongholland.nl/

Hoe kom je bij Christelijke Sportvereniging "Jong Holland"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Christelijke Sportvereniging “Jong Holland”

Bezoekers bekeken ook