Voetbalvereniging WDS

Voetbalvereniging WDS is een Voetbalclub gelegen aan J.H. Kielastraat 29 in Driebruggen.

Meer informatie over Voetbalvereniging WDS in Driebruggen

Voetbalvereniging WDS is een Voetbalclub gelegen in Driebruggen op J.H. Kielastraat 29.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Driebruggen? Dan ben je bij Voetbalvereniging WDS op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging WDS hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging WDS kun je in een leuk voetbalteam spelen in Driebruggen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging WDS om lid te worden. 

Voetbalvereniging WDS in Driebruggen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan J.H. Kielastraat 29 in Driebruggen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Driebruggen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging WDS. Je kan Voetbalvereniging WDS telefonisch bereiken op: 31 348 501 523 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvwds.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging WDS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging WDS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging WDS

Bezoekers bekeken ook